Bu akşam Regaip Kandili!

Dün başlayan mübarek ‘Üç Aylar’ın içindeki ilk kandil olan Regaip Kandilini bu akşam idrak edeceğiz.

banner279
03 Şubat 2022 Perşembe 12:03
Bu akşam Regaip Kandili!


İslam aleminin kutsal, önemli gecelerinden birisi olan Regaip Kandili kapsamında, bu akşam çeşitli camilerde programlar düzenlenecek.

FEVZİYE’DEN ORTAK YAYIN
İl Müftülüğü, akşam ile yatsı arası Fevziye Camii’nde program düzenleyecek. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve sohbet, ortak yayınla diğer camilere de yayınlanacak. Yenicuma ile Çınarlı Camii’nde ise ayrı program gerçekleştirilecek.

AKÇA CAMİ’DE SAKAL-I ŞERİF
İzmit Akça Cami’de de Sakal-ı Şerif, bu gece akşam ile yatsı arası ziyarete açılacak. Akça Cami İmam Hatibi Cihan Ünal, Kuran-ı Kerim okuyacak. Bahtiyar Camii İmam Hatibi Ömer Altıntaş ise kandilin önemini anlatacak.

RAMAZAN 2 NİSAN’DA
Miraç Kandili 27 Şubat Pazar, Berat Kandili ise 17 Mart Perşembe akşamı. Ramazan 2 Nisan Cumartesi günü başlayacak. Ramazan Bayramı ise 2-3-4 Mayıs tarihinde kutlanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287