Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandıklara ve oylara sahip çıkalım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Son oy sayılana ve sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimden görevli oldukları sandıkların başından ayrılmamasını, milletin iradesine sonuna kadar sahip çıkmasını önemle rica ediyorum" dedi.

banner279
31 Mart 2024 Pazar 17:17
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandıklara ve oylara sahip çıkalım

ANKARA (İGFA) -  Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sandıklara ve oylara sahip çıkalım çağrısı yaptı.

Erdoğan, paylaşımında, "Kıymetli yol ve dava arkadaşlarım, Saat 17.00 itibarıyla tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi. Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti. Son oy sayılana ve sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimden görevli oldukları sandıkların başından ayrılmamasını, milletin iradesine sonuna kadar sahip çıkmasını önemle rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İGFA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287