DEAŞ'lı 12 kişi yakalandı

İstanbul ve Hatay'da düzenlenen Bozdoğan-4 operasyonuyla, terör örgütü DEAŞ üyesi 5'i yabancı uyruklu 12 şüpheli yakalandı.

banner279
19 Şubat 2024 Pazartesi 14:57
DEAŞ'lı 12 kişi yakalandı

ANKARA (İGFA) -  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul ve Hatay'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonlar düzenlendiğini,12 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, paylaşımında, "İstanbul ve Hatay’da DEAŞ Terör Örgütüne yönelik gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-4” Operasyonlarında 5’i Yabancı Uyruklu toplam 12 şüpheli yakalandı. Aziz Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz" dedi.

İstanbul ve Hatay’da DEAŞ Terör Örgütüne yönelik gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-4” Operasyonlarında 5️⃣’i Yabancı Uyruklu toplam 1️⃣2️⃣ şüpheli yakalandı❗

Aziz Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün… pic.twitter.com/DDbDshCuXG

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) February 19, 2024

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287