7 hain daha öldürüldü

Terör örgütü PKK’ya yönelik iki harekatta 7 hain daha öldürüldü.

banner279
07 Eylül 2017 Perşembe 14:34

TSK’dan yapılan açıklamada, Hakkâri Yüksekova’da Van Elektrik Dağıtım Şirketine (VEDAŞ) ait araca bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından uzun namlulu silahlar ile silahlı saldırıda bulunulması sonucu VEDAŞ görevlisi 2 sivilin şehit olduğu, 3 sivilin de yaralandığı kaydedildi. Hakkâri Yüksekova’da güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında tespit edilen iki el yapımı patlayıcının imha edildiği ifade edildi.

Hakkâri merkezde güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında tespit edilen bir mağara içerisinde bir Kalaşnikof piyade tüfeği ve 26 Kalaşnikof piyade tüfeği fişeğinin ele geçirildiği belirtildi.

9 TERÖRİST CESEDİ ELE GEÇİRİLDİ

5 Eylül 2017 tarihinde Muş ve Şırnak bölgelerinde icra edilen hava harekâtı sonrası bölgede yapılan arazi aramasında Muş merkezde bölücü terör örgütü mensubu 4 terörist cesedi ve bir yaralı teröristin beş Kalaşnikof piyade tüfeği, 445 Kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, sekiz el bombası, çok miktarda yaşam malzemesi ile birlikte, Şırnak merkezde ise bölücü terör örgütü mensubu 5 teröristin cesedinin bir M-16 piyade tüfeği, bir araç telsizi, bir tablet bilgisayar ve bir küçük akü ile birlikte ele geçirildiği bildirildi.

Mardin Nusaybin’de bölücü terör örgütünden kaçan bir teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu ifade edildi.

Üs bölgelerine saldırı için hareket hâlinde oldukları keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik icra edilen hava harekâtında Şırnak Silopi’de 2, Ağrı Diyadin’de 5 olmak üzere silahlı 7 teröristin etkisiz hâle getirildiği kaydedildi.

(İHA)

Son Güncelleme: 07.09.2017 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287