Eğitimci babanın doktor kızına anlam dolu mesajı

Uğur GENCER/ Eğitim sevdalısı öğretmen bir baba rahmetli olan öğretmen babasıyla aynı hatayı yaptığını ifade etti.

banner279
21 Aralık 2023 Perşembe 15:40
Eğitimci babanın doktor kızına anlam dolu mesajı

Eğitim sevdalısı öğretmen bir baba rahmetli olan öğretmen babasıyla aynı hatayı yaptığını ifade etti.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Zeki Er’in kısa süre önce doktor olan kızı için sosyal medyada paylaştığı mesajı:

Biz öğretmenlerin kendi evlatlarını ve ailesini bir ömür ihmal ettiği doğrudur. Bizler bunu öğretmen olan rahmetli babamızdan bir ömür yaşadık, hissettik. Mesleği ve çalışma arkadaşlarına ayırdığı zamandan çok daha azını bize ayırabilmişti. Bu hatayı ben yapmayacağımı söylerdim ama daha beterini yapmış oldum iki evladıma. Her ne kadar eğitimin içinde hemhal oluyor olsam da onların eğitimlerinde yaşadıkları birçok özel anlarda onlara eşlik edemedim. Üzgünüm.

Biricik kızım Uzman Doktor Hatice Cansu'nun bu yaz dönemi kura ataması sonucu görev yeri değişerek Kocaeli İlimizin Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Dahiliye uzmanı olarak göreve başlamasından yaklaşık 3 ay sonra ancak YILLIK İZNİMİ kullanarak kendisini ziyaret edebilme imkanım oldu. Başarılar kızım.”

Son Güncelleme: 21.12.2023 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287