Esenler'de Davulcu vosvoslar sahura kaldırıyor

Covid- 19 tedbirleri nedeniyle davulcuların sokaklarda dolaşmadığı Esenler'de, vatandaşlar vosvos araçlardan yükselen mani ve davul sesiyle sahura kaldırılıyor.

banner279
27 Nisan 2021 Salı 10:54
Esenler'de Davulcu vosvoslar sahura kaldırıyor

Esenler Belediyesi, onbir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in coşkusunu sokaklara taşıyor. Covid-19 tedbirleri nedeniyle sahur vakti sokaklarda davulcular yerine vosvos araçlar dolaşıyor. Nostaljk vosvoslar, maniler ve davul sesiyle vatandaşları sahura kaldırıyor.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ VAR

Geçen yıl bir vosvos araçla başlattıkları etkinliğe bu yıl 2 araçla devam ettiklerini belirten Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nden Ahmet Bülbül, şunları kaydetti:

“Malum pandemi şartları doğrultusunda biz de mümkün mertebe vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Her sene nostaljik araçlarımızla vatandaşlarımızı sahura kaldırıyoruz. Güzel bir etkinlik oldu, ses getirdi. Geçen yıl bir vosvos aracımız vardı. Vatandaştan gelen yoğun ilgiyle araç sayısını 2’ye çıkardık. Her akşam vatandaşımızı bu nostalji ile uyandırmaya gayret ediyoruz. İnsanlar camlarda balkonlarda bizi kayıtlara alıyorlar. Belediyeye telefon açıp bizleri davet ediyorlar. Bu şekilde güzel bir Ramazan geçiriyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 27.04.2021 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287