İstanbul'da “Mobil Destek Projesi” hayata geçirildi

Uğur GENCER/ İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın desteği ile başlatılan ve hayata geçirilen Mobil Destek Projesi gönüllere dokunuyor.

banner279
19 Kasım 2020 Perşembe 10:13
İstanbul'da “Mobil Destek Projesi” hayata geçirildi

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın desteği ile başlatılan ve hayata geçirilen Mobil Destek Projesi ilk etapta İstanbul Avrupa yakasında gönüllere dokunuyor.

Mobil Destek projesi kapsamında sokakta yaşayan vatandaşların sıcak yemek, berber ve kişisel hizmetleri mobil olarak ayaklarına götürülüyor.

Projenin yazılmasından, başlamasına kadar bizzat takipçi olan Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya böylesi hayırlı bir işin hayata geçmesiyle duyduğu mutluluğu sosyal medya hesabından paylaştı.

Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım; İstanbul Valimiz Sn Ali Yerlikaya desteğiyle hayata geçen Mobil Destek projesi ile sokakta yaşayan vatandaşlarımıza sıcak yemek, berber ve kişisel temizlik hizmetleri verilmeye başlandı. Projenin yazılmasında ve hayata geçmesinde bizzat takipçisi olduğum bu güzel ve hayırlı işin hayata geçmesinden dolayı çok mutluyum. Projenin mimarı olan Valilik SYDV ve proje ortağı Fatih’in Torunları Derneğine teşekkürlerimi sunuyorum. İyilikte yarışmak dileğiyle..

Son Güncelleme: 19.11.2020 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287