NAKKAŞTEPE MİLLET BAHÇESİ YENİLENDİ

Millet Bahçelerinin en güzel örneklerinden biri olan ve yaklaşık 3 yıldır İstanbulluların hizmetinde olan Nakkaştepe Millet Bahçesi yenilenen haliyle tekrar kapılarını ziyaretçilerine açtı

banner279
07 Nisan 2021 Çarşamba 16:36
NAKKAŞTEPE MİLLET BAHÇESİ YENİLENDİ

50 bin m2’lik Boğaz’a nazır bir alana kurulu olan Nakkaştepe Millet Bahçesi, pandemi dolayısıyla geçici olarak kapalı olduğu süre içerisinde yenilerek 30 bin m2’lik alana daha kavuştu. Yeni manzara terasları, yürüme yolları, piknik alanları ve otopark alanları ile ziyaretçiler gün boyu temiz havanın ve muhteşem Boğaz manzarasının keyfini çıkarabilecek.

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen millet bahçemizin açılışı ile ilgili, “Salgın dolayısıyla kapattığımız bu alanı yeniden inşa ettik. Yeni seyir terasları, otopark alanları, yürüyüş ve piknik alanları yaptık. Muhteşem bir bahçeydi şimdi çok daha güzel oldu. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.“ şeklinde konuştu.

Nakkaştepe Millet Bahçesi sosyal mesafe kuralına uygun, alınan yeni önlemlerle her gün 09.00-19.00 saatleri arasında açık olacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287