Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım kan bağışında bulundu

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Çarşı’da bulunan Kızılay kan bağış noktasını ziyaret ederek kan bağışında bulundu.

banner279
09 Şubat 2021 Salı 13:46
Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım kan bağışında bulundu

Kızılay, pandemi sürecinde stoklarda yaşanan azalmadan dolayı kan bağışı çalışmalarına hız verdi. “Kan Ver Can Ver” mottosuyla düzenlenen kampanya kapsamında Başkan İsmet Yıldırım, Kızılay’ın Ümraniye Çarşı’da bulunan kan bağış noktasını ziyaret ederek, kan bağışında bulundu.

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Ülke olarak pandemi yüzünden zor günler geçiriyoruz. Kızılay’ın kan stoklarındaki azalmaya kayıtsız kalmamız mümkün değil. Kan bağışı hayati bir öneme sahip. Bu bilinçle hareket edip, kan bağışında bulunmamız gerekiyor. Bugün başkalarına lazım olan kan, yarın da bize lazım olabilir. Bu konuda bilinçli ve sorumlu olmamız büyük önem taşıyor. Tüm Ümraniyeli hemşehrilerimi kan bağışlamaya davet ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287