Ümraniye'de korkutan yangın

İstanbul Ümraniye’de 4 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı. Yangın olay yerine gelen itfaiyenin çalışmaları sonucu dairelere sıçramadan söndürüldü.Ümraniye Yukarı Dudullu Yüce...

banner279
11 Aralık 2016 Pazar 20:52
Ümraniye'de korkutan yangın

İstanbul Ümraniye’de 4 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı.

Yangın olay yerine gelen itfaiyenin çalışmaları sonucu dairelere sıçramadan söndürüldü.Ümraniye Yukarı Dudullu Yüce Sokak içerisinde bulunan bir binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına Ümraniye ve Dudullu itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederken vatandaşlar korku dolu dakikalar yaşadı. Yangın binadaki diğer dairelere sıçramadan söndürüldü.Yangın sırasında binada olan bir vatandaş yaşadığı korkuyu anlatırken, yangın çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Polis ise olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

Son Güncelleme: 11.12.2016 23:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287