Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 51'e yükseldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yaptığı açıklamada İzmir'deki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 51'e yükseldiğini duyurdu.

banner279
01 Kasım 2020 Pazar 13:05
Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 51'e yükseldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İzmir'deki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 51'e yükseldiğini bildirdiCumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, İzmir'de bulunan Bakanlarla birlikte, AFAD Koordinasyon Merkezinde yapılan toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu. 

Fuat Oktay'ın açıklamalarının satır başları; 'Hayatını kaybedenlerin sayısı 51'e yükseldi. 896 kişi yaralandı. 26 bina ağır hasarlı olarak tespit edildi. Bine yakın hasar tespit uzmanı sahada görev yapıyor. 2 bin 76 arama kurtarma personeli sahada görev yapıyor. 

"26 BİNA ACİL YIKILACAK" 

Bölgede toplamda 831 artçı sarsıntı yaşandı. 26 ağır hasarlı bina acil olarak yıkılacak. Bornova'da 4 ağır hasarlı bina, 1 orta hasarlı bina, Bayraklı'da 6 yıkık bina, 7 acil yıkılacak bina ve 9 bina ağır hasarlı 3 bina da orta hasarlı olarak tespit edilmiş durumda. Seferihisar'da herhangi bir yıkık ağır hasarlı binamız yoktur.


21 bin kişilik 3 bin 880 çadır kurulacak, bin 500'e yakını kuruldu. Tüm kurum ve kuruluşlarımız vatandaşlarımızın yanında. Depremle uğraşırken virüs tedbirleri ihmal edilmemeli. Bir kez daha gördük ki öldüren deprem değil, binalar' 

Anahtar Kelimeler:
IzmirAfadDepremFuat Oktay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287