İzmir'de feci kaza: 8 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı

Balıkesir'de 15 kişinin hayatını kaybettiği dehşet verici otobüs kazasının ardından bir üzücü haber daha geldi. İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki trafik kazasında 8 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı açıklandı.

banner279
09 Ağustos 2021 Pazartesi 13:07
İzmir'de feci kaza: 8 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı

İzmir’in Bergama ve Kınık ilçesinden İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Hamza Baba Türbesi'ni ziyarete gelenleri taşıyan minibüs, dönüş yolunda uçuruma yuvarlandı. Kazada ölü sayısı 8'e yükseldi.İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde Hamza Baba Türbesi'ni ziyaret edenleri taşıyan 35 L 1610 plakalı minibüs, İzmir'e dönüş yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma burun üstü çakıldı.Öte yandan, aynı türbeyi ziyaret eden ancak farklı araca binen bazı vatandaşlar da olayı duymaları üzerine olay yerine geldi. Vatandaşlar, kaza geçiren kişilerle gün boyu birlikte olduklarını ve kendilerinden önce türbeden ayrıldıklarını belirtti.

VALİ'DEN BİR AÇIKLAMA DAHA: ÖLÜ SAYISI 8'E YÜKSELDİ

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kemalpaşa'da meydana gelen kazada 8 kişinin yaşamını yitirdiğini belirtti.Köşger, "Malesef bu kazada vefat eden vatandaşlarımızın sayısı 8'e çıkmıştır. Tekrardan ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve metanet diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak Haber7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287