İzmir'de şiddetli yağış sele döndü!

Belediye Başkanı Tunç Soyer felaketin büyüklüğünü, "2020'de yıl boyunca yağan yağışın yüzde 18'i bir gecede yağdı. Metrekareye 126 kilogram yağış düştü, bu çok ciddi bir rakam" diyerek aktardı.

banner279
02 Şubat 2021 Salı 12:59
İzmir'de şiddetli yağış sele döndü!

İzmir'de etkili olan sağanak yağış kentin büyük bir bölümünde su baskınları ve sel olayı yaşandı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Belediye Başkanı Tunç Soyer felaketin büyüklüğünü, "2020'de yıl boyunca yağan yağışın yüzde 18'i bir gecede yağdı. Metrekareye 126 kilogram yağış düştü, bu çok ciddi bir rakam" diyerek aktardı.

Meteoroloji dün İzmir için kuvvetli sağanak yağış ve rüzgar uyarısı verirken, gece saatlerinde başlayan yağış şehrin birçok bölümünü olumsuz şekilde etkiledi. Yetkililer yaptıkları açıklamalarla vatandaşları uyardı ve gerekmedikçe dışarıya çıkılmamasını istedi.Yağış nedeniyle bazı ilçelerde su baskınları ve sel olayı yaşandı. Sular altında kalan araçlarda maddi hasar meydana gelirken, ekiplerin kent genelindeki çalışmaları devam ediyor.

 
2020'DE YAĞAN YAĞIŞIN %18'İ BİR GECEDE

YAĞDIKonuyla ilgili olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yazılır bir açıklama yaptı. Kentin son 24 saatte büyük bir felaket ile karşı karşıya kaldığını aktaran Soyer, "2020'de yıl boyunca yağan yağışın yüzde 18'i bir gecede yağdı. Metrekareye 126 kilogram yağış düştü, bu çok ciddi bir rakam" ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280