Kayseri'ye Şehit ateşi düştü !

Şırnak’ta teslim olacak olan teröristleri belirlenen bölgeye sevk etmek için girdiği Habur Çayı'nda boğulan Piyade Teğmen Burhan Sönmez, şehit düştü.

banner279
16 Kasım 2020 Pazartesi 23:35
Kayseri'ye Şehit ateşi düştü !

Şırnak’ta teslim olacak olan teröristleri belirlenen bölgeye sevk etmek için girdiği Habur Çayı'nda boğulan Piyade Teğmen Burhan Sönmez, şehit düştü. İki aylık evli olan şehit teğmenin şahadet haberi, Kayseri’deki baba ocağına ulaştı.
Şırnak Silopi'de Irak sınır hattında teslim olacak teröristleri kararlaştırılan bölgeye sevk etmek için girdiği Habur Çayı'nda suya kapılarak ağır yaralanan Piyade Teğmen Burhan Sönmez, kaldırıldığı hastanede şehit düştü.

Teğmen Burhan Sönmez'in şahadet haberi Kayseri'deki babası Mehmet ve annesi Hatice Sönmez'e askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin Melikgazi ilçesi Osmanlı Mahallesi Kıvılcım Sokak'ta bulunan evine Türk bayrakları asıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287