“Eğitimde Sporda” başarı denince akla hemen onun adı gelir! GAL..

Uğur GENCER/ Kocaeli Gebze Anadolu Lisesi “GAL” Türkiye okul sporlarında tarihî başarı sergiliyor.

banner279
07 Ocak 2022 Cuma 16:50
“Eğitimde Sporda” başarı denince akla hemen onun adı gelir! GAL..

Eğitim başarısıyla örnek okul gösterilen Gebze Anadolu Lisesi spor faaliyetlerinde de katıldıkları müsabakalardan alınlarının akıyla çıkıyorlar.

Gebze Anadolu Lisesi “GAL” Genç Erkekler hentbol takımımız Kocaeli İl İkincisi, Genç Kızlar futbol takımı Kocaeli İl İkincisi, Genç Erkekler Voleybol Kocaeli İl Üçüncüsü, Genç Kızlar Hentbol takımı Kocaeli İl Dördüncüsü, Yüzme branşında Genç Erkekler Kocaeli Üçüncüsü olarak Kız-Erkek ferdi sıralamalarda 19 madalya alsalar da başarıya doymuyorlar.

GAL Kayseri’den başarıyla döndü!

Gebze Anadolu Lisesi takımı Kayseri’de düzenlenen 2021-2022 okul sporları yüzme branşında Genç erkekler A kategorisi Grup müsabakalarında 25 ilin 44 okulun katılmış olduğu müsabakalarda 9'uncu. Ferdî olarak 200m kelebek branşında Meriç Sönmez 4’üncü olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287