Geri dönüşüm fabrikası alev alev yanıyor!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bulunan geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangına müdahale sürüyor. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangın, uzaklardan görüldü.

banner279
10 Kasım 2021 Çarşamba 15:58
Geri dönüşüm fabrikası alev alev yanıyor!

 Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin Kartepe ilçesi  Arslanbey Mahallesinde bulunan geri dönüşüm fabrikasında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. İhbarla olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyürken, dumanlar ise gökyüzünü kapladı. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekibinin yangına müdahalesi sürüyor. 

DAHA ÖNCEDE YANMIŞTI
Hera Geri Kazanım fabrikasında 26 Ekim tarihinde de yangın çıkmış ve büyük çapta maddi hasar meydana gelmişti. Yine aynı fabrikada 2019 yılının aralık ayında da yangın çıkmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287