Gizem Taner Danışmanlık Merkezi açıldı

Kocaeli'de Uzman Klinik Psikolog Gizem Taner, Kartepe bölgesinde danışmanlık merkezi açtı. Açılışa kent protokolünün tanınmış isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

banner279
28 Eylül 2021 Salı 10:09
Gizem Taner Danışmanlık Merkezi açıldı

Uzun zamandan bu yana Bilnet Eğitim Kurumlarında Rehber Öğretmen ve Rehberlik Zümre Başkanı olarak görev yapan aynı zamanda DEVA Partisi İlçe Başkanı Av. Görkem Bora Taner’in de kardeşi olan Gizem Taner danışmanlık merkezinin açılışını merkezinde içinde bulunduğu Double Tree By Hilton Otel’de gerçekleştirdi. Taner danışmanlık merkezinin açılışının kurdelesini Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkanı Adem Koç, Demokrasi ve Katılım Partisi Başiskele İlçe Başkanı Görkem Bora Taner, Demokrasi ve Atılım Partisi Derince İlçe Başkanı Zeynep Sudan, Demokrasi ve Atılım Partisi İlçe Başkanı Emre Erhan, Özel Kocaeli Bilnet Okulu Kampüs Müdürü Yasemin Demirkol ile birlikte kesti.

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

Kocaeli’de sevilen Gizem Taner’in açılışına katılım yoğun oldu. Açılışa, Demokrasi ve Atılım Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Demokrasi ve Katılım Partisi Başiskele İlçe Başkanı Görkem Bora Taner, Demokrasi ve Atılım Partisi Kartepe İlçe Başkanı Emre Erhan, Saadet Partisi Başiskele İlçe Başkanı Ethem Karataş, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı ve Özel Kocaeli Bil-net Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, Özel Kocaeli Bilnet Okulu Kampüs Müdürü Yasemin Demirkol ve Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Dernek Başkanları katılım sağladı.

‘MESLEĞİMİ AŞKLA YAPIYORUM’

Uzun zamandır bu danışmanlık merkezini açmak için çok emek verdiğini söyleyen Gizem Taner, “Aslında uzun zamandır gerçekleşmesini istediğim ve bu uğurda çokça çalıştığım bir merkezi kurmak şu andaki mutluluğumun sebebi. Beni bu meslekte en çok mutlu eden şey şifa olmak ve fayda sağlamak oldu. Bu noktada dönüş almak beni mesleğime daha da tutkuyla bağladı. Artık bunu direk olarak temasla hayata geçirmek istediğim için danışmanlık merkezi kurmaya karar verdim. Hepimiz zaman zaman desteğe ihtiyaç duyuyoruz ya da hiçbir şey olmasa da sadece paylaşmak istiyoruz. Her zaman güvenli alanımız vardır yeter ki görmek için pusulamız olsun” dedi.

UZMAN KLİNİK PSİKOLOG GİZEM TANER KİMDİR?

Uzman Klinik Psikolog Gizem Taner, 2014 yılında T.C Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümünü Yüksek Onur Derecesi ile bitirmiştir. Ardından Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimini de başarıyla tamamlamıştır. Lisans tezini '12-36 Aylık Bebeği Olan Annelerin Algıladıkları Sosyal ve Psikolojik Uyumları' , Yüksek Lisans tezini ise ' Erken Çocukluk Döneminde Yaşanan Cinsel İstismarın Oyun terapisi ile tedavi yöntemleri konularını çalışarak tamamlamıştır. Lisans ve Yüksek Lisans sürecinde, Ekip Norma Razon Çocuk, Genç ve Aile Danışmanlığı Merkezi, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Hastanesi Çocuk ve Ergen Psikiyatri servisinde stajlarını tamamlamıştır. Okullarda, çocuk, ergen ve ailelere danışmanlık hizmeti vermiştir. Merkezinde, oyun terapisi, filial terapi (Ebeveyn Çocuk terapisi), kaygı bozuklukları, öfke problemleri, dikkat çalışmaları, yeme bozuklukları, çocukluk dönemi uyum problemleri, sınav kaygısı, psikolojik testler, zeka testleri, yetişkinlere de terapi hizmeti vermeye başlamıştır. Ayrıca merkezinde, oyun grupları ile de çalışmalarına başlayacaktır.

Uzman Klinik Psikolog Gizem Taner

Son Güncelleme: 30.09.2021 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287