Kentin göbeğindeki evde onlarca sürüngen hayvana el konuldu!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde polisin bir evde yaptığı aramada beslenmesi ve satışı yasak 16 adet piton, 38 adet kertenkele, 53 adet örümcek ve 2 adet kurbağa ele geçirildi, hayvanları besleyen kişi hakkında ise adli işlem başlatıldı.

banner279
21 Aralık 2020 Pazartesi 22:49
Kentin göbeğindeki evde onlarca sürüngen hayvana el konuldu!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki bir eve beslenmesi ve satışı yasak hayvanların bulunduğu ihbarı üzerine baskın düzenledi.

 POLİS, ONLARCA HAYVANA EL KOYDU

Ekipler evde, şeffaf kutular ve akvaryum içerisinde piton, kertenkele ile aralarında tarantulanın da olduğu zehirli örümcekler ve kurbağalar buldu. Polis, 16 adet piton yılanı, 38 adet değişik türlerde kertenkele, 53 adet değişik türlerde örümcek ve 2 adet kurbağaya el koydu. Hayvanları besleyen kişi hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem başlatılırken, el konulan hayvanlar, Darıca Hayvanat Bahçesi'ne teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287