Kocaeli Bilecikliler Başkanı Yusuf Pehlivan oldu

Kocaeli Bilecikliler Dayanışma Yardımlaşma ve Kalkınma Derneğinin olağan genel kurul toplantısı dernek merkezinde yapıldı. Dernek Başkanlığına Yusuf Pehlivan seçildi.

banner279
23 Mart 2021 Salı 09:49
Kocaeli Bilecikliler Başkanı Yusuf Pehlivan oldu

Kocaeli Bilecikliler Dayanışma Yardımlaşma ve Kalkınma Derneğinin olağan genel kurul toplantısı dernek merkezinde yapıldı. Dernek Başkanlığına Yusuf Pehlivan seçildi.

Toplantıya Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Müdürü Hüseyin Candemir,CHP ilçe yönetimi ve Yakup Törk,Saadet Partisi ilçe Bşk Yardımcısı Mustafa Gül, Sonhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halil Topal,Gebze İstasyon Mahallesi Muhtarı Mehmet Kesgın,Kocaeli Bilecik Bözüyük Çokçapınar Köyü Dernek Başkanı Mehmet Şentürk,İstanbul Bilecik Gölpazarı Gökceler Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Özer, Kocaeli Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanı Cafer Üstü,İst,Bilecikliler Dernek Başkanı Oktay Tepe,İst Yörük Türkmen Dernek Başkanı Faruk Şahin, Yakup Kaya ,İsmail Kilicaslan ve dernek üyeleri katıldı

Dernek genel kurulu seçimi sonucunda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Yusuf Pehlivan şunları söyledi. “Derneğimizin asıl amacı Kocaeli de bulunan hemşerilerimizle daha iyi kaynaşmak örf ve adetlerimizi burada yaşatmak ve Bilecikli hemşerilerimizi, Kocaeli de aynı çatı altında toplamaktır. Amaçladığımız bütün çalışmalar insan katkısı olmadan yapılamamaktadır. Bilecikli olmak hepimizin ortak sevdası, ortak heyacanıdır. Zaten bizi bir araya getiren bu sevdamızdır. Bilecik ilimizden kilometrelerce uzakta da olsak o güzel kültürümüzü bu topraklarda yaşatmak, yeni nesillere aktarabilmek siz değerli hemşerilerimizin katkılarıyla olacaktır. Bu anlamda tüm hemşerilerimizi bir arada görmek hepimizi mutlu edecektir dedi.

KAYMAKAM KARA YENİ BAŞKANI TEBRİK ETTİ

Belediye Başkanımız Sn. Muzaffer Bıyık ile birlikte; büyük bir medeniyetin tohumlarının filizlendiği, kutlu yürüyüşün başlangıç noktası, Şeyh Edebalı’nın diyarı, Osmanlı ocağı, Ertuğrul sancağı, Kayıların şehri Bilecikliler derneğinin genel kuruluna katıldık. Bizler her zaman hemşeri dernekleriyle işbirliği ve iletişim halinde olacağız. Eski başkanımız Nazmi Özmeşe’nin emeğine ve yüreğine sağlık. Yeni Dernek Başkanımız Yusuf Pehlivanı tebrik ediyorum dedi.

Kocaeli Bilecikliler Dayanışma Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği yeni yönetim kuru şu isimlerden oluştu. Yusuf Pehlivan, Zafer Kaflı, Nazmi Özmeşe, Hüseyin Kaya, Ahmet Kaptan

Yönetim Kurulu yedek: Mustafa Nalbant, Özcan Agır, Yusuf Yigit, Hidayet Durgutlu, Habil Süzer, Denetim Kurulu: Naci Turan, Gürol Koç, Mustafa Kesgin Denetim Kurulu Yedek, Ahmet Küçük, Ahmet Burcan, Vedat Ubuz

BİLECİKLİLER MEVLÜD-İ ŞERİF OKUTACAK

Kocaeli Bilecikliler Dayanışma Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Başkanı Yusuf Pehlivan ve yönetimi tüm şehitler ve derneğe emek vermiş, 52 denek üyesi için 27.03.2021 Cumartesi günü öğle namazına müteakip Fatih Orta Camiinde mevlüd-i şerif okutacaktır.

Son Güncelleme: 23.03.2021 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287