Kocaeli'de İlçe Emniyet müdürleri değişti!

Kocaeli İlçe Emniyet müdürleri ataması yapıldı. İşte Kocaeli’nin yeni ilçe emniyet müdürleri.

banner279
07 Eylül 2020 Pazartesi 20:15
Kocaeli'de  İlçe Emniyet müdürleri değişti!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde il içi atamalar gerçekleşti. Yapılan atamalar ile bir süre önce ilimizden başka illere atanan ilçe emniyet müdürlerinden boşalan yerlere, Temmuz ayında yapılan atamalar ile ilimize atanan müdürler görevlendirildi.  Yapılan atamalardan bazıları ise şu şekilde oldu;   Derince İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven, bir süre önce Erzurum’a tayini çıkan Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider’in yerine, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Darıca İlçe Emniyet Müdür yardımcısı ve Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğüne vekaleten bakan Faruk Bilen Derince İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir süre önce Arnavut Köyden Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Tuncer Aldemir getirildi.

Öte yandan bir süredir vekaleten bakılan ilçelere ve bazı müdürlüklere de kısa bir süre önce ilimize atanan yeni müdürler getirildi. Yapılan yeni atamalarda Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne Cüneyt Yaman, Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ahmet Zihni Manap getirildi. 2. Sınıf Emniyet Müdürü Atalay İşcan, Adnan Aksakal, Alpay Polat ve 3. Sınıf Emniyet Müdürü olan İl Asayiş Şube Müdürlüğü görevini yürüten Yusuf Aydın’da İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atandı 3. Sınıf Emniyet Müdürü Haluk Karadağ ise Personel Şube Müdürlüğü, eğitim şube müdür vekilliği görevine atandı. Emniyet Amiri İsa Güven Kartepe İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığına, Emniyet amiri İlker Kaya   Gebze İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığına atandı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287