Kocaeli'de sanayi sitesinde büyük yangın; çok sayıda iş yeri ve araç yandı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Sanayi Mahallesi Fırat Sokak'ta bulunan iş yerinde çıkan yangında 6 iş yeri ve iş yerlerinin içerisinde bulunan araçlar küle döndü.

banner279
01 Mart 2022 Salı 11:56
Kocaeli'de sanayi sitesinde büyük yangın; çok sayıda iş yeri ve araç yandı!

 Kocaeli'nin  İzmit ilçesine bağlı Sanayi Mahallesi Fırat Sokak'ta bulunan iş yerinde çıkan yangında 6 iş yeri ve iş yerlerinin içerisinde bulunan araçlar küle döndü.Edinilen bilgiye göre, yedek parça dükkanında bilinmeyen bir sebeple çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek 6 iş yerine daha sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangını söndürmek için çalışma başlattı. İtfaiye ekiplerinin yetersiz kalmasıyla Gölcük, Başiskele, Kartepe gibi çevre ilçelerden takviye ekipler istendi. Bu sırada iş yerleri içerisinde bulunan araçların yanmaması için iş yeri sahipleri ve çevrede bulunan kişiler, iş yeri içerisinde bulunan araçları forkliftler yardımıyla dışarıya çıkarmaya çalıştı.

Ekiplerin yaklaşık 2 saat süren çalışmaları neticesinde yangın kontrol altına alındı. Öte yandan, 7 iş yerinin kullanılamaz hale geldiği yangının hasarı gündüz görüntülendi. Bölgede yangın ile ilgili incelemelerin devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280