Kocaeli İl Sağlık Müdürü Ergüney’den Şehit Babası Arlı’ya Ziyaret

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, 2012 yılında vatani görevini yaparken şehit olan Emre Kaan Arlı’nın babası, aynı zamanda Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünde sağlık memuru olarak görev yapan Şaban Arlı ve ailesine ev ziyaretinde bulundu.

banner279
09 Temmuz 2020 Perşembe 11:42
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Ergüney’den Şehit Babası Arlı’ya Ziyaret

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, 2012 yılında vatani görevini yaparken şehit olan Emre Kaan Arlı’nın babası,  aynı zamanda Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünde sağlık memuru olarak görev yapan Şaban Arlı ve ailesine ev ziyaretinde bulundu. Ergüney’e İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Öztürk Kupşen’de eşlik etti.

Ziyarette konuşan Ergüney 2015 yılında Siirt’te askerlik görevini yerine getirirken hain bombalı saldırı sonucu şehit olan Komando Er Emre Kaan Arlı’nın isminin, Derince Yenikent’te yapılması planlanan Aile Sağlığı Merkezine verileceğini söyledi.

“Aziz vatanımızı canı pahasına koruyan şehit ve gazilerimize minnet borçlu olduğumuzu ifade eden Ergüney “Şanlı tarihimiz boyunca birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen, bağımsızlığımızı elimizden almak isteyen düşmanlar, karşılarında ‘Ölürsem şehit, kalırsam gazi olurum’ anlayışı ile vatanını savunan kahraman bir millet bulmuşlardır. Bu kahramanlarımızdan biri de İl Sağlık Müdürlüğü personellerimizden Şaban Arlı’nın oğlu şehit Emre Kaan Arlı kardeşimizdir. Onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Alınan karar neticesinde Derince Yenikent'te yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezine Derince’li şehidimiz Emre Kaan Arlı’nın ismi verilecek ve aziz hatırası burada yaşatılmaya devam edecektir” dedi.

Kararın kendileri için sürpriz olduğunu belirten Arlı ailesi,  Aile Sağlığı Merkezine şehit oğullarının isminin verilecek olmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler ve ilgili kararın alınmasında emeği geçen devlet büyüklerine teşekkürlerini ilettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287