Kurallara uymayan 205 kişiye ceza kesildi

Kocaeli'de gerçekleştirilen denetimlerde, korona virüs önlemlerine uymadıkları belirlenen 205 şahsa ve 1 iş yerine idari para cezası uygulandı

banner279
05 Kasım 2020 Perşembe 11:25
Kurallara uymayan 205 kişiye ceza kesildi

Kocaeli'de gerçekleştirilen denetimlerde, korona virüs önlemlerine uymadıkları belirlenen 205 şahsa ve 1 iş yerine idari para cezası uygulandı.Kocaeli'de İl genelinde korona virüs salgınının yayılmasını önlemeye yönelik yapılan denetimler son hızıyla devam ediyor. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen son demetimde 24 bin 152 şahıs sorgulanırken 2 bin 16 iş yeri de denetlendi. Yapılan denetimlerde karantina ihlali yapan 15 şahsa, maske takma kuralına uymayan 166 şahsa, ayakta yolcu alma kısıtlamasına uymayan 1 sürücü ve sosyal mesafe kuralına uymayan 23 şahıs olmak üzere toplamda 205 şahsa adli para cezası uygulandı. Denetimler kapsamında 1 iş yerine de sosyal mesafe kuralına uymadığı gerekçesiyle idari para cezası uygulandı.
Denetimlerde polis ekiplerince yapılan kimlik kontrollerinde ise çeşitli suçlardan aranan 61 şahıs yakalandı.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliDenetimKoronavirüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287