Kütük, her üyemiz kıymetlidir!

Duru Medya-Uğur GENCER/ Kocaeli Kamu-Sen İl Başkanı ve Türk Eğitim-Sen 2 No'lu Şube Başkanı Orhan Kütük ziyaret sonrası sosyal medya hesabından duyurdu.

banner279
10 Eylül 2020 Perşembe 15:37
Kütük, her üyemiz kıymetlidir!

Kütük yaptığı paylaşımında, “Yazılı sınava dayalı olarak yapılan görevlendirme sonucu Darıca Aslan Çimento MTAL okul müdürü olarak atanan üyemiz, arkadaşımız Serdar Çakır’a hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik. Kendisine başarılar diliyorum.

2014 yılında TÜRK EĞİTİM-SEN’in KALESİ burası, kaleyi yıkmak lazım diyerek üyemiz okul müdürünü eleyip, atama yapmışlardı, aradan geçen 6 yılda Okulda yaşananlar herkesin takdiridir. Çok şükür her şeye rağmen kaleyi teslim etmedik. Aslan Çimento her zaman kalemiz kaldı. Her türlü girişime rağmen bize desteğini hep hissettiğimiz okulda ki tüm üyelerimize, yönetim kurulu üyemiz Kürşad Türkcan kardeşime, her durumda, her koşulda Gardaşımız Ahmet Vicdan’a, müdür başyardımcısı Yüksel Akbıyık abimize, işyeri temsilcilerimiz Okan Güleç, Dursun Gülyeri, Abdülkerim Karyağdı’ya ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Şube faaliyet alanımızda ki her okul/kurum bizim evimizdir. Her üyemiz kıymetlidir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287