banner261

Avcılar ve Beşiktaş Belediyelerinde 7 kişi gözaltında

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında Avcılar ve Beşiktaş belediyelerinde görevli 7 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

03 Eylül 2025 Çarşamba 13:30
Avcılar ve Beşiktaş Belediyelerinde 7 kişi gözaltında

İSTANBUL - BHA

İBB ve bazı CHP’li belediyelerde başlatılan soruşturma her geçen gün derinleşiyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlar Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda, belediyelerde yapılan ihalelerde usulsüzlük ve yolsuzluk yaptığı tespit edilen 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287