Seren Serengil Trafikte Makyaj Yaptı

Sunucu Seren Serengil, programına geç kalınca makyajını akan trafikte yaptı. İnstagram hesabından paylaştığı video tepkilere neden oldu. Gelen Tepkiler üzerine Seren Serengil instagram hesabındaki videolara yorum yapılmasını engelledi.

banner279
03 Ocak 2017 Salı 23:45

Seren Serengil Trafikte Makyaj Yaptı.

Duymayan Kalmasın programında sunuculuk yapan Seren Serengil, geç kalınca makyajını ilerleyen trafikte yaptı. Zaman zaman duran aracının önüne kıran araçlar görüntüye yansıdı. Önüne kıran araçlara aldırmadan dikiz aynasından makyajına devam eden Seren Serengil , hem araç sürüp hemde fırçayla yüzüne allığını sürme yeteneğini sergiledi. Seren Serengil yaptığı bu yanlış ve sorumsuzca davranışınıda instagram hesabından paylaştı. 

Sosyal medyayı sık kullanan Seren Serengil, "Gunaydin trafik kilit olunca ve Gec kalinca makyaj mecbur arabada yapiliyor" notuyla trafikte makyaj yaparken paylaştığı video için herhangi bir açıklama yapmadı. 

Son Güncelleme: 03.01.2017 23:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287