Rize Belediyesi sosyal tesisine 'Ocakbaşı' konsepti

Rize Belediyesi, Isırlık Tabiat Parkı’nda yer alan sosyal tesisinin yanında inşa ettiği yeni yapıda Ocakbaşı konseptiyle de vatandaşlara hizmet verecek.

banner279
06 Aralık 2023 Çarşamba 15:47
Rize Belediyesi sosyal tesisine 'Ocakbaşı' konsepti

Rize Belediyesi Isırlık Sosyal Tesisini “ocakbaşı” bölümüyle genişletti İçerisinde 10 kişinin aynı anda oturabileceği ve ortasında mangal olan 10 masa bulunan tesiste 100 kişi aynı anda rahatlıkla vakit geçirebilecek.

Kaçkar Dağları, Karadeniz ve şehir manzarasıyla ziyaretçilerini büyüleyen mekanda vatandaşlar pişirecekleri etleri tesis içerisinden kilosuna göre satın alıp, kendi damak tatlarına göre masalarda bulunan kömürlü ızgaralarda pişirip yiyebilecek. Çevre düzenlemesi ve iç mekan çalışmalarının tamamlanmasının ardından tesis misafirlerini ağırlamaya başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287