Vatandaşları dinleyen Vali Ayhan'dan SYDV Çalışanlarına Teşekkür Belgesi verdi

Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını (SYDV) ziyaret etti.

banner279
30 Eylül 2020 Çarşamba 09:56
Vatandaşları dinleyen Vali Ayhan'dan SYDV Çalışanlarına Teşekkür Belgesi verdi

Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını (SYDV) ziyaret etti. İşlemlerini yaptırmaya gelen vatandaşların taleplerini bire bir dinleyen Vali Salih Ayhan, daha sonra Vakıf Müdürü Sudi Yıldız'dan yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Birimleri tek tek gezen Vali Ayhan, vatandaşların taleplerinin imkânlar ölçüsünde ve zaman kaybedilmeden yürütülmesi talimatını yeniledi.

Pandemi Döneminde 72 Milyon TL Yardım Yapıldı

Vali Ayhan, 2020 yılında küresel salgından dolayı dünya genelinde olağanüstü bir mücadele verildiğini ifade ederek, Türkiye'de de salgının ekonomik yansımaları olduğunu söyledi. Ekonomik yoksunluk içerisindeki vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için Sivas merkez ve 16 ilçede, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca yaklaşık 72 milyon TL (faz) ödemesi yapıldığını ifade eden Vali Ayhan, diğer sosyal yardımlarla birlikte bu rakamın 250 milyon TL'ye ulaştığını dile getirdi.

Vali Ayhan'dan SYDV Çalışanlarına Teşekkür Belgesi

Vefa Sosyal Destek ekiplerinin salgın süresince fedakârca çalışarak, vatandaşların taleplerini evlerine ulaştırdığını anlatan Vali Ayhan, "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın düsturuyla yardımlaşmanın ve özverinin ön plana çıktığı bir döneme şahitlik ediyoruz. Her bir çalışanımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ekiplerimiz ev ev dolaşarak vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını giderdi. Sosyal devletimizi en güzel şekilde yansıtan çalışanlarımızla gurur duyuyoruz." diye konuştu.

Vali Salih Ayhan, ziyarette Covid-19 salgını sürecinde görev alan SYDV çalışanlarını gayretlerinden dolayı tebrik ederek, personeli ‘Teşekkür Belgesi’ ile de taltif etti.

Koruyucu Aile Odası'nın Açılışı Gerçekleştirildi

Vali Ayhan, SYDV ziyaretinin ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne geçerek, kurum içerisinde oluşturulan Koruyucu Aile Odası’nın açılışını gerçekleştirdi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan'dan bilgiler alan Vali Ayhan, evlat edinen koruyucu ailelere fedakârlıklarından dolayı da teşekkür etti.

Son Güncelleme: 30.09.2020 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287