Akşener’den şok iddia!

Suçluları da tahliye edecekler.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, FETÖ terör örgütüne ilişkin şok iddialarda bulundu ve suçluların tahliye edileceğini söyledi. 

banner279
13 Ocak 2018 Cumartesi 14:40
Akşener’den şok iddia!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu ve AK Parti hükümetini hedef aldı.Meral Akşener, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda FETÖ’cülerin tahliye edildiğini, suçlularında tahliye edileceğini belirtti. Akşener ayrıca AK Parti’yi kast ederek ‘Bunların içine FETÖ kaçmış’ dedi.
Fetö her yere sızmış. Zenginleri kaçtı, garibanları hapiste. Öğretmenin maaşını Bank Asya’ya yatırmışsın, mecburen oradan almış. Şimdi onlar hapiste ama damatlar dışarıda. AKP Fetö ile mücadele edemez, bunlar kız alıp vermişler. 
Suçluları da tahliye edecekler. Kimse ağzını açamayacak. UYAP konusunu genişletecekler. Genişletince bu mevzu sulanacak. Hepimiz göreceğiz; bu konuyu sulandıracaklar. Suçluları da tahliye edecekler.Bana Fetöcü dediler. Geçtim beni, çoluğumda çocuğumda, yedi göbek sülalemde bir Fetöcü bulun, huzurunuzda ilan ediyorum politikayı bırakıyorum. Benim Fetöcü olduğuma dair elinde tek bir kanıt olan varsa, onu savcılığa teslim etmeyen varsa, şerefsizdir, alçaktır! 

kaynak:siyasetcafe

Son Güncelleme: 14.01.2018 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287