A Milli Takım oyuncusu Tolga Ciğerci: “Tek hedefimiz Hırvatistan maçını kazanmak”

A Milli Takım oyuncusu Tolga Ciğerci, “Tek bir hedefimiz Hırvatistan maçını kazanmak” dedi.2018 Dünya Kupası Eleme Grubu ilk maçında pazartesi günü Hırvatistan ile karşılaşacak olan A Milli Takım’da akşam saatlerinde Zapresic Stadyumu’nda...

banner279
03 Eylül 2016 Cumartesi 21:22
A Milli Takım oyuncusu Tolga Ciğerci: “Tek hedefimiz Hırvatistan maçını kazanmak”

A Milli Takım oyuncusu Tolga Ciğerci, “Tek bir hedefimiz Hırvatistan maçını kazanmak” dedi.
2018 Dünya Kupası Eleme Grubu ilk maçında pazartesi günü Hırvatistan ile karşılaşacak olan A Milli Takım’da akşam saatlerinde Zapresic Stadyumu’nda yapılan antrenman öncesi milli oyuncu Tolga Ciğerci açıklamalarda bulundu.

“Tek hedefimiz Hırvatistan maçını kazanmak”
Seyircisiz bir karşılaşma olacağının altını çizen Tolga Ciğerci, “Bizim en önemli hedefimiz pazartesi günü burada iyi bir performans sergilemek. Tek bir hedefimiz var o da Hırvatistan maçını kazanmak” diye konuştu.

“Umarım başarılı oluruz”
Takımda morallerin çok iyi olduğunu ve hem ortam hem de arkadaşlığın çok iyi olduğunu dile getiren Ciğerci, “Fatih Hoca da bizi maça çok iyi hazırlıyor. Tabii önemli olan Pazartesi akşamı bunu sahaya yansıtabilmek. Umarım başarılı oluruz” şeklinde konuştu.

“Önemli olan Dünya Kupası’na katılmak”
Dünya Kupası Elemeleri’nde yer aldığı grubu da değerlendiren Tolga Ciğerci, grupta kimin olduğunun bir önemi olmadığını dile getirerek, “Bizim için önemli olan tek şey maçlarımızı kazanmak. Önemli olan takım olarak başarı ve Dünya Kupası’na katılmak” ifadelerini kullandı.
Tolga Ciğerci ayrıca, Hırvatistan Milli Takımı’nın iki yıldız ismi olan Ivan Rakitic ve Luka Modric gibi oyuncuları örnek aldığını söyledi.
(İHA)

Son Güncelleme: 03.09.2016 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287