Adanaspor, Bursaspor maçı için taktik çalıştı

Spor Toto Süper Lig’in açılış haftasında Bursaspor’u 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda ağırlayacak olan Adanaspor, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde çalışmalarını...

banner279
16 Ağustos 2016 Salı 22:27
Adanaspor, Bursaspor maçı için taktik çalıştı

Spor Toto Süper Lig’in açılış haftasında Bursaspor’u 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda ağırlayacak olan Adanaspor, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren turuncu-beyazlılar, 3 gruba ayrılarak dar alanda çift kale maç yaptı. Cuma günü 21.45’de sahasında Bursaspor’u konuk edecek olan Adanaspor, zorlu karşılaşmanın için daha çok taktik ağırlıklı çalıştı. Oldukça neşeli geçen antrenmanda, yeni transferlerin takıma yavaş yavaş alıştığı ve arkadaşları ile kaynaştığı görüldü.
Turuncu-beyazlıların Birleşmiş Arap Emirlikleri’nin Al-Wasl takımından transfer ettiği Brezilyalı Edgar Silva da antrenmana katıldı. Sabah saatlerinde 2 yıllık sözleşme imzalayan 29 yaşındaki forvet oyuncusu, Türkiye’de olmaktan mutlu olduğunu belirtti. Bir dönem Porto forması da giyen Edgar, “Lige iyi başlarsak devamının da geleceğini düşünüyorum, iyi çalışıp takımıma yararlı olmak istiyorum. Takımımız için en iyisini yapacağız. Hocamın söylediklerini yapmaya çalışacağım. Takıma attığım gollerle ve yapacağım vuruşlarla katkı koyacağım” diye konuştu.
Fizik olarak hazır olmadığının altını çizen Edgar, “Yeni takım arkadaşlarım burada fiziki çalışma gerçekleştiriyor. Ben fizik olarak bu kadar hazır olduğumu söyleyemem. Ancak bu açığımı hocamla birlikte kapatmaya çalışacağım. Burada kaç dakika oynarım bununla ilgili herhangi bir dakika ve süre belirtmem doğru olmaz. Bize verilen görevi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Taraftarımız emin olsun burada özverili çalışma eksik olmayacak. Futbolda her zaman her şey iyi ya da kötü gitmiyor. Bizi kötü günde de desteklesinler. Beraber başarıya ulaşıp hedefleri gerçekleştirebiliriz. Benim için birinci öncelik maç kazanabilmek, gol rakamı vermek yanlış olur. Her ne kadar maç kazanıp takıma katkı koyarsam o kadar mutlu olurum” dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 16.08.2016 23:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287