Amatör maçta olay

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta Salihli Kocaçeşmespor ile Turgutluspor arasında oynanan karşılaşmasına çıkan olaylar damga vurdu.

banner279
13 Mart 2017 Pazartesi 18:36

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta Salihli Kocaçeşmespor ile Turgutluspor arasında oynanan karşılaşmasına çıkan olaylar damga vurdu.

Karşılaşmanın başından sonuna kadar gergin geçen maçın devre arasında gerginlik üst seviyelere tırmandı. Takımlar soyunma odasına girerken tribünlerden yabancı ve patlayıcı maddeler atıldı. Turgutluspor taraftarının bulunduğu tribüne saha dışından taş atıldı. Futbolcular ve hakemler polis kalkanı altında soyunma odasına girebildi.

Karşılaşma devam ederken Turgutluspor yedek kulübesi yoğun yabancı madde yağmuruna tutuldu. Patlayıcı maddeler yedek kulübesinin önünde patlarken, İhlas Haber Ajansı Turgutlu muhabiri İlker Uyar maç sonunda çıkan olayları fotoğraflarken tribünden gelen maddeler sonucunda yaralandı. İlker Uyar’ın yanak bölgesinde derin kesik oluştu. Maç sonrası Turgutluspor yardımcı antrenörü başına aldığı darbeyle yaralandı. Salihli Emniyet Müdürlüğü saha içi ve saha dışı olaylara müdahale etti.

HABER 24

Son Güncelleme: 13.03.2017 19:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287