Judocular Bursa da fırtına gibi esti

İllerarası Karagöz Hacivat Judo Turnuvasında 57 madalya kazanan Kağıtsporlu Judocular, turnuvaya damgasını vurdu.

banner279
10 Ocak 2018 Çarşamba 10:52
Judocular Bursa da fırtına gibi esti

Bursa Judo İl Temsilciliği tarafından 6-7 Ocak tarihleri arasında Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bulunan Dikkaldırım Kapalı Spor Salonunda İllerarası Karagöz Hacivat Judo Turnuvası düzenlendi. Turnuvada 57 madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu sporcular gelecek için umut verdi.

ÜMİT VE YILDIZ JUDOCULAR MÜCADELE ETTİ

12 ilden 430 judocunun Ümitler ve Yıldızlar Kategorilerinde yarıştığı önemli turnuvaya ilimizden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü de 90 sporcusu ile katıldı. Kocaelili judocular, toplamda 57 madalya kazanarak turnuvaya damgasını vurdu.

İKİ KATEGORİDE DE ŞAMPİYON OLDULAR

Son derece çekişmeli karşılaşmalara sahne olan turnuvada sporcular Ümitler ve Yıldızlar kategorilerinde mücadele etmek üzere mindere çıktı. İlimizden turnuvaya katılan mavi beyazlı judocular üst düzey bir performans sergileyerek her iki kategoride de şampiyon oldu.

GENEL KLASMANDA BİRİNCİ OLDULAR

Bursa’daki Hacivat ve Karagöz İllerarası Judo Turnuvasında; 21 altın, 13 gümüş ve 23 bronz madalya kazanan Kağıtsporlular toplamda 57 madalya ile her iki klasmanda ve genel klasmanda birinci oldu. Müsabakaların ardından dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını kürsüye çağrılarak; Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, İl Temsilcisi ve protokolden aldılar.

Anahtar Kelimeler:
BursaSporJudoTurnuva
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287