Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Tekirdağ'da kutlandı

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlama Töreni, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve beraberindekilerin Deniz Şehitleri için denize çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı.

banner279
02 Temmuz 2020 Perşembe 09:19
Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Tekirdağ'da kutlandı

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlama Töreni, Vali Aziz Yıldırım ve beraberindekilerin Deniz Şehitleri için denize çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı.

Daha sonra kutlamalar, yelkencilerin, römorkörler ve balıkçı teknelerinin  gösterileri ile devam etti.

Vali Aziz Yıldırım, törende yaptığı konuşmada, Denizcilik ve Kabotaj Bayramını kutlayarak, "Türkiye uluslararası deniz trafiği üzerinde bulunuyor. İnsanların denizler konusunda da duyarlı olması gerekiyor. Denizlerimizin temiz tutulması önemli. Üç tarafı denizle çevrili olan ülkemizin denizlerini temiz tutmalıyız. İnsanımızı denizlerle barışık hale getirmeliyiz" dedi.

Törene Vali Yıldırım'ın yanı sıra, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, Tekirdağ Liman Başkanı Erol Kayalı ve protokol üyeleri katıldı.

Son Güncelleme: 02.07.2020 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287