Tokat DSM’de Eski Hükümlülere İŞKUR Proje Semineri Verildi

Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından, eski hükümlülerin kendi işini kurma projelerine yönelik İŞKUR Proje semineri düzenlendi.

banner279
22 Kasım 2023 Çarşamba 14:37
Tokat DSM’de Eski Hükümlülere İŞKUR Proje Semineri Verildi

Devlet tarafından, eski hükümlülerin kendi işlerini kurmalarına yönelik projelere hibe desteği veriliyor. Denetimli serbestlik müdürlükleri tarafından yürütülen mesleki eğitim çalışmalarıyla,  eski hükümlülerin istihdam edilerek sosyal hayata adapte olabilmeleri amaçlanıyor.

Bu çerçevede gerçekleştirilen seminerde, Tokat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanı Mustafa Ekici ve İş ve Meslek Danışmanı İş Kulübü Lideri Süheyla Durmuş tarafından “İŞKUR Proje Başvuru Süreci ve Proje Yazımı” konuları anlatıldı.

Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yapılan ön çalışma neticesinde kendi işini kurmak isteyen hükümlüler tespit edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, hükümlüler kendi işini kurma projesi kapsamında yer alan kurs faaliyetlerine yönlendirildi.  Bu kapsamda, Hayvancılık hibe desteği başvurusu yapmak isteyen eski hükümlüler için proje ön şartlarından olan Sürü Yönetimi Kursunun açılması ve eski hükümlülerin bu kursa katılması sağlandı.

Açılan kursa katılım sağlayan ve proje hazırlamak isteyen eski hükümlülere, Tokat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş birliği ile proje eğitim semineri gerçekleştirildi.
 

Son Güncelleme: 22.11.2023 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287