Sokak ortasında bir deste dolar yaktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "yastık altındaki dolarları bozdurup TL ya da altına çevirin" çağrısı üzerine Adana’da bir vatandaş, 1 dolarlık banknotları yakarak dövizdeki artışa neden olanlara tepki gösterdi.Cumhurbaşkanı’nın...

banner279
06 Aralık 2016 Salı 09:25

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "yastık altındaki dolarları bozdurup TL ya da altına çevirin" çağrısı üzerine Adana’da bir vatandaş, 1 dolarlık banknotları yakarak dövizdeki artışa neden olanlara tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı’nın ’doları TL ya da altına çevirin’ çağrısına vatandaşlardan destek çığ gibi büyürken, Adana’da bir vatandaş bir deste 1 dolarlık banknotu yakarak destek verdi.
Abdulbaki Orhan, eline aldığı bir deste 1 dolarını hem doların yükselişine hem de Fetullahçı Terör Örgütü’ne tepki olarak sokak ortasına çakmakla yaktı. Orhan, dolarları tek tek yakarken çevredeki vatandaşlar da destek verdi.
Cumhurbaşkanı’nın çağrısına uyarak bin dolarını bozdurduğunu, elinde bulunan 1 dolarları ise yaktığını belirten Orhan, "Bu 1 dolarları ruhunu 1 dolara satmış FETÖ’cülere tepki olarak yakıyorum. Ayrıca vatana, millete ve Cumhurbaşkanımıza destek olsun diye yakıyorum. Bizim bunların parasına ihtiyacımız yok. Bütün zorluklara göğüs gerdik bunun da üstesinden geleceğiz" dedi.
 

Son Güncelleme: 06.12.2016 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280