Trafik Polisi Cinnet Geçirdi ve Katliam Yaptı O Görüntüler İse Kameraya Böyle Yansıdı

Adana’da bir trafik polisi, iki dayısı ile bir kuzeni gözünü kırpmadan öldürdüğü olay da, güvenlik kamerası görüntülendi.

banner279
21 Eylül 2017 Perşembe 10:55
Trafik Polisi Cinnet Geçirdi ve Katliam Yaptı O Görüntüler İse Kameraya Böyle Yansıdı

Adana’da bir trafik polisi, iki dayısı ile bir kuzeni gözünü kırpmadan öldürdüğü olay da, güvenlik kamerası görüntülendi.

Yaşanan olay, Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi’nde Keresteciler Sitesinde 11 Eylül günü yaşandı. 

Ankara’da görevli olan ve 6 ay önce mesleğe başlayan trafik polisi Görkem E. (23), polis olmadan evvel dayıları İlyas ve Ümit Barak ile kerestecilik üzerine ortak şirket kurdu. 

Fakat kendi ismine olan şirket battı. Şirket battıktan bir zaman sonra ise Görkem E. polis oldu. 

6 ay evvel Ankara’da trafik polisi olarak görev yapmaya başlayan Görkem E. şirket kendi üzerine olduğu için vergi borcu ödenmediğinden iki dayısı ve kuzeni ile tartışma yaşadı. 

1 milyon lira olan vergi borcu ödenmediği için polisin maaşına haciz ihbarı geldi. Bunun üzerine Görkem E. Keresteciler Sitesi’ne gidip vergi borcunun ödenmesini istedi. 

Fakat iki dayısı ve kuzeni borcu ödemeyeceklerini söyledi. Sinirlenen trafik polisi beylik tabancasını çekerek iki dayısını bacağından vurup otomobili ile olay yerinden uzaklaştı. 

Görkem E. gittikten sonra çevredeki esnaf yaralılara yardım etmeye çalıştı. Fakat yaklaşık 30 saniye sonra Görkem E. olay yerine tekrar geri gelip silahını bir defa daha çekince yaralılara yardım etmeye çalışan esnaf da olay yerinden kaçtı. 

Bu esnada Görkem E. kuzenini de vurdu. Daha sonra da sırasıyla yerde yaralı halde yatan iki dayısı ve kuzenin başına ateş etti. 

Görkem E. dayıların biri başına iki defa ateş edip otomobiline binerek olay yerinden kaçtı. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Görkem E. daha sonra da bir akaryakıt istasyonuna gidip buradan polisi arayarak 3 şahısı öldürdüğünü söyleyip adresini verip polise teslim oldu.

(Fatih Keçe - Serkan Çetinkaya /İHA)

Son Güncelleme: 21.09.2017 11:26
Anahtar Kelimeler:
CinayetPolisTrafik Polisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287