İş çıkışı kahreden kaza

Bolu’da kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı, üniversite öğrencisi genç hayatını kaybetti, babası ve arkadaşı yaralandı. Hayatını kaybeden gencin babasına destek olmak amacıyla okulunu dondurarak çalıştığı ve kazanın iş...

banner279
31 Ağustos 2016 Çarşamba 11:20
İş çıkışı kahreden kaza

Bolu’da kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı, üniversite öğrencisi genç hayatını kaybetti, babası ve arkadaşı yaralandı. Hayatını kaybeden gencin babasına destek olmak amacıyla okulunu dondurarak çalıştığı ve kazanın iş çıkışı gerçekleştiği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, kaza saat 08.30’da D-100 karayolu Organize Sanayi Kavşağı mevkiinde meydana geldi. TEM otoyolunda bulunan bir tesiste gece vardiyasında çalışan 46 yaşındaki Aydın Çakırca’nın kullandığı 14 BU 575 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şarampole yuvarlandı. Otomobil ağaca çarparak dururken, otomobilin ön kısmında oturan sürücünün 19 yaşındaki oğlu Tunahan Çakırca araçta sıkışarak hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Emre Gündoğan ve sürücü Aydın Çakırca yaralanarak 112 acil ekipleri tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde tedavi altına alındı.
Otomobilde bulunan 3 kişinin TEM otoyolunda bulunan Köroğlu Park Dinlenme Tesisleri’nde çalıştığı ve sabah saatlerinde işten ayrıldıktan sonra evlerine gittikleri öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Tunahan Çakırca’nın Bartın Üniversitesi’nde eğitim gördüğü ve babasına destek olmak için okulunu dondurarak tesiste çalıştığı öğrenildi. Kazayı duyarak olay yerine gelen gencin ve yaralıların yakınları gözyaşlarına boğuldu.
(İHA)

Son Güncelleme: 31.08.2016 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287