Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir iş yerinin çatısına at düştü.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir iş yerinin çatısına at düştü. Edinilen bilgiye göre, Soğanyemez Mahallasi Eski PTT Caddesi üzerindeki setlerde otlayan sahipsiz at, bir şeyden ürkerek koşmaya başladı. Sokaktaki terası aşan at, hızını...

banner279
24 Kasım 2016 Perşembe 17:32
Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir iş yerinin çatısına at düştü.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir iş yerinin çatısına at düştü.
Edinilen bilgiye göre, Soğanyemez Mahallasi Eski PTT Caddesi üzerindeki setlerde otlayan sahipsiz at, bir şeyden ürkerek koşmaya başladı. Sokaktaki terası aşan at, hızını alamayarak bir iş yerinin çatısına düştü. Atın ağırlığını taşıyamayan çatı büyük bir gürültüyle çökerken, at ise altındaki boş dükkana düştü. Atın çatıya düştüğünü gören vatandaşlar durumu belediyeye bildirdi. Belediye veteriner ve zabıta ekipleri, kısa sürede olay yerine gelerek, çatıda sıkışan atı iş makinesi yardımıyla çıkarttı. Veteriner tarafından muayene edilen at daha sonra serbest bırakıldı.
 

Son Güncelleme: 24.11.2016 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287