Heybeliada korveti vatandaşların ziyaretine açıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle MİLGEM Projesi kapsamında üretilen ilk yerli gemi olan TCG Heybeliada korveti vatandaşların ziyaretine açıldı.

banner279
30 Ekim 2017 Pazartesi 14:13
Heybeliada korveti vatandaşların ziyaretine açıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle MİLGEM Projesi kapsamında üretilen ilk yerli gemi olan TCG Heybeliada korveti vatandaşların ziyaretine açıldı. Alsancak Limanı'na demirleyen korvete gelen gazileri, şehit yakınları ve vatandaşları Gemi Komutanı Deniz Yarbay İbrahim Akgül ve gemi personeli karşıladı. Korvet personeli, gemiyi gezen vatandaşlara, milli imkanlarla yapılan deniz aracı hakkında bilgi verdi. Bu gemi Türk milletinin ilerde yapacaklarının bir göstergesidir Yarbay Akgül, yaptığı açıklamada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında şehit yakınları, gaziler ve vatandaşları gemilerinde ağırlayıp onlara ilk Türk yapımı savaş gemisi hakkında bilgi verdiklerini belirtti. Türk yapımı bir gemide çalışmanın onur verici olduğunu belirten Akgül, "Bu geminin yüzde 70'inin milli imkanlarla yapılmış olması, Türk milletinin ilerde yapacaklarının bir göstergesidir." dedi.

Anahtar Kelimeler:
ZiyaretHeybeliadaKorvet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287