İDO İç Hat Seferlerini Kapatıyor mu?

İDO, İstanbul'daki iç hat seferlerini 1 Aralık'ta durdurma kararı aldı. İDO'nun Bostancı-Bakırköy, Bostancı-Kabataş/Beşiktaş ve Adalar'dan oluşan iç hat seferleri 1 Aralık tarihinden itibaren artık yapılmayacak.

banner279
14 Kasım 2018 Çarşamba 11:17
İDO İç Hat Seferlerini Kapatıyor mu?

İDO, İstanbul'daki iç hat seferlerini 1 Aralık'ta durdurma kararı aldı. İDO'nun Bostancı-Bakırköy, Bostancı-Kabataş/Beşiktaş ve Adalar'dan oluşan iç hat seferleri 1 Aralık tarihinden itibaren yapılmayacak.
2011 yılında yapılan özelleştirme ihalesi ile Tepe-Akfen-Souter-Sera ortak girişim grubu tarafından alınan İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO) 1 Aralık 2018 tarihinden itibaren iç hat seferlerini durdurma kararı aldı.

Bazı kaynaklarından alınan bilgilere göre İDO'nun Bostancı-Bakırköy, Bostancı-Kabataş/Beşiktaş ve Adalar'dan oluşan iç hat seferleri 1 Aralık tarihinden itibaren yapılmama kararı alındı.
Edinilen bilgilere göre son dönemdeki döviz kurundaki yükselmelerden dolayı bilet  fiyat artış taleplerinin uygun görülmemesi,  şirket tarafından zarar eden tüm hatların tasarruf tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatılmasına karar verildi.İDO'nun geçen hafta yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan karar ile şirket, iç hat seferlerini durdurup daha çok dış hatlara odaklanacak.Daha önce Bostancı-Yenikapı hattı kapanmış, Bostancı-Beşiktaş seferlerinin sayısı azaltılmış, Bandırma Yenikapı hattında çalışan deniz otobüsü sayısı düşürülmüştü.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287