Aygöl,yeni haftaya Bismillah diyerek başladı

Duru Medya Grubu/ Uğur GENCER/ İçişleri Bakanlığı verilerine göre, Türkiye'de 2020'de 1 milyon 91 bin 143 bebek dünyaya geldi. Ülke genelinde en çok koyulan erkek bebek ismi 7 bin 540 ile Yusuf; kız bebek ismiyse 11 bin 179 ile Zeynep oldu.

banner279
11 Ocak 2021 Pazartesi 17:38
Aygöl,yeni haftaya Bismillah diyerek başladı

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl sabah mesai başlamasıyla birlikte attığı tweetle “2020 yılında 1 milyon 91 bin 143 bebek dünyaya geldi. En çok ZEYNEP ve YUSUF isimleri tercih edildi. 11 bin fedakâr personelimizle, Ülkemizin geleceği olan yeni Zeynep’lerin Yusuf’ların doğumlarını kayda geçmek için yeni haftaya Bismillah” dedi.

Aygöl, Sosyal Medya’yı çok iyi kullanıyor

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl başta olmak üzere nerdeyse ülke genelindeki tüm Müdürlüklerinin Twitter’ı hizmet amaçlı kullandığı görülmektedir. Twitter’ı düzenli kullanan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nün tüm paylaşımları daha hızlı şekilde vatandaşlara ulaştığı gözlenmektedir.

Son Güncelleme: 11.01.2021 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287