Gencer, Genel Başkan Av.Ahmet Yılmaz’ı ziyaret etti

Duru Medya Grubu Haber24,Haber41,Nefes Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Radyo Proğram yapımcısı Uğur Gencer Hukukçular Derneği Genel Başkanı Av.Ahmet Yılmaz’ı ziyaret etti.

banner279
19 Ocak 2021 Salı 19:40
Gencer, Genel Başkan Av.Ahmet Yılmaz’ı ziyaret etti

İstanbul'da 1970 yılında kurulan ve Türkiye'nin en eski ve en büyük hukuk derneği olan Hukukçular Derneği Genel Başkanı olan Av.Ahmet Yılmaz’ı ofisinde ziyaret ederek dernek projeleri hakkında bilgi aldı.
Gencer'in ziyaretinden son derece memnun olan Yılmaz, duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Gencer sosyal medya hesaplarından ve canlı yayından "Hukukçular Derneği Genel Başkanı olan dostumuz Av.Ahmet Yılmaz’ı ofisinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimi ilettim.  Derneğin yayını olan İdeal Hukuk Dergisi’nin son sayısı ve Fethi Gemuhluoğlu’nun “Dostluk Üzerine” isimli kitabını hediye etti. 
Rabbim yolunu açık etsin" Diyerek, memnuniyetini sözlü ve yazılı olarak ifade etti. 


 

Son Güncelleme: 19.01.2021 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287