Nüfus Müdürlükleri Devletin imkanlarıyla hizmeti ayağınıza getiriyor

Uğur GENCER/ Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tüm Türkiye'de Devletin gücünü hissettiriyor.

banner279
12 Ekim 2020 Pazartesi 20:57
Nüfus Müdürlükleri Devletin imkanlarıyla hizmeti ayağınıza getiriyor

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tüm Türkiye'de Devletin gücünü hissettiriyor. 

Nüfus Müdürlükleri Gezici Kayıt Terminalleri ile yatalak hasta, yaşlı ya da engelli olup Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Başvurusu için Nüfus Müdürlüklerine gidemeyecek durumda olan vatandaşlara ulaşıyor. 

Türkiye genelinde yatalak hasta,yaşlı ya da engelli olduğunu Doktor raporuyla belgeleyen tüm vatandaşların hizmet ayağına gidiyor.  

İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından hasta, engelli ve yatalak vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla başlatılan bu hizmetten bu güne kadar 15 Bin 847 vatandaşın faydalandığını Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü "Vatandaşlarımıza Hizmet Sunmakta Engel Tanımıyoruz" sloganıyla duyurdu. 


Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün bu başarısı Türkiye çapında tüm Nüfus müdürlükleriyle koordinasyon ve iş birliği içinde olmalarından kaynaklandığı gözleniyor. 

Son Güncelleme: 13.10.2020 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287