Kocaeli genelinde hangi gazeteyi açsanız, hangi internet haber sitesine girseniz, Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışmalarına şahit olursunuz.

Son yıllarda özellikle bu çalışmalar herkesin dikkati çekiyor. Kamuoyunda bir kesim Kocaeli bölgesinde olayların arttığını savunurken bir kesimde Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin başarısından söz ediyor.

Elbette geçmiş yıllara bakılacak olursak, Kocaeli genelinde bana göre olaylar ve suçlu nitelikleri arttı. Tüm bu olayları aydınlatan, olayların üzerine her gün bir yenisi eklense de Kocaeli Asayiş Müdürlüğü ekiplerinin, İl genelinde suçlularla mücadelesine öncelikle mağduriyet yaşayanlar sonrasında basın yoluyla takip edenler bizzat şahit oluyorlar.

Bir istatistik yapılmış olsa son yıllarda asayiş ekiplerinin, Adliyeye çıkarttıkları suçlu sayısında artış olduğu google'den sonra rakamlarla da gözler önüne serilecektir. Polisimizin suçluları yakalamak için gecesini gündüzüne katarak canla başla verdikleri mücadeleyi görmezden gelmek mümkün olmadığı gibi gördüğümüzde de vatandaş olarak takdir etmemiz gerekiyor.

Polisimizin başarılı olması, kısa sürede olayları aydınlatarak suçluları adalete teslim etmesi en başta iyi yönetilmekten sonra moral, motivasyonunun yüksek olmasından kaynaklıdır.

Her başarının ardında görünmeyen kahramanlar elbette vardır. Hepimizin bildiği ve savunduğu gibi başarı ekip işidir.

Türkiye'nin neresi olursa olsun başarılı olanları alkışlamak için yer ve zamanın önemi yoktur. Gecesini gündüzüne katarak gelişen olayları kısa sürede aydınlatan, canla başla mücadele verenleri, yapılan operasyonlarda emeği geçenleri rütbe gözetmeksizin alkışlamamız gerekiyor. Başarı emek ve özveri istediği gibi başarılı olanları da takdir etmek gerekiyor.

Allah, Kocaeli başta olmak üzere tüm Polis teşkilatımızın yar ve yardımcısı olsun. Ülkemiz genelinde asayiş, huzur ve güvenliğimiz için canla başla gönülden çalışanların sayısını arttırsın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.