Kocaeli'de 3 günde 1 milyon 125 bin lira ceza kesildi

3 gün süren sokağa çıkma yasağı sonrası Kocaeli’de kesilen cezaları Vali Hüseyin Aksoy açıkladı

banner279
04 Mayıs 2020 Pazartesi 14:29
Kocaeli'de 3 günde 1 milyon 125 bin lira ceza kesildi

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından uygulanan 3 günlük sokağa çıkma yasağı sona erdi. Bakanlık tarafından yayımlanan genelgeyle, Kocaeli’nin de aralarında bulunduğu 31 ilde vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmıştı.  

458 KİŞİYE CEZA KESİLDİ

Kocaeli’de sokağa çıkma yasağına uymayanlara kesilen cezaları Vali Hüseyin Aksoy açıkladı. Aksoy açıklamasında “3 günlük sokağa çıkma yasağına uyan Kocaeli'li vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu süre içinde yasağı ihlal eden 458 kişiye 1.125.530 ₺ para cezası uygulanmıştır.” dedi.  

TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Aksoy açıklamasının devamında; “3 günlük sokağa çıkma yasağı süresince vatandaşlarımızdan gelen talepleri yerine getiren Kaymakamlarımızın koordinasyonunda çalışan vefa sosyal destek birimi görevlilerine ve ekmek ihtiyacını karşılayan fırıncılarımıza teşekkür ediyorum. 3 günlük sokağa çıkma yasağı süresince vatandaşlarımızın 24.061 çağrısını cevaplayan 112 Çağrı Merkezi Personelimize çok teşekkür ediyorum.Koronavirüs ile mücadele kapsamında Kocaeli giriş ve çıkışını 24 saat esasına göre kontrol eden, sokağa çıkma yasağının titizlikle uygulanmasında  özel gayret gösteren emniyet ve Jandarma personelimize çok teşekkür ediyorum.” diye belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287