Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi ziyarette bulunmak ve toplu açılış törenine katılmak üzere Konya’ya geldi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel...

banner279
14 Ekim 2016 Cuma 14:36
Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi ziyarette bulunmak ve toplu açılış törenine katılmak üzere Konya’ya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile uçakla Konya Havalimanı’na geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradan cuma namazını kılmak üzere makam aracıyla eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu ile birlikte Kapı Cami’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan cami çıkışında Konya Valiliği’ne doğru yürüyerek çarşıdaki esnaflarla selamlaştı.
(İHA)

Son Güncelleme: 14.10.2016 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287