Konya’da Hırsızlar ’kurşun geçirmez’ denilen camı tekmeyle kırdı

Konya’da kurşun geçirmez olduğu iddia edilen camı kırarak markete giren hırsızlar suçüstü yakalandı.

banner279
11 Şubat 2017 Cumartesi 16:02

Konya’da kurşun geçirmez olduğu iddia edilen camı kırarak markete giren hırsızlar suçüstü yakalandı.

Olay, saat 02.20 sıralarında merkez Karatay ilçesi Akifpaşa Mahallesi Kahraman Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmet K.’ya ait olduğu öğrenilen markete hırsızlık için gelen iki kişiden biri gözcülük yaparken diğeri ise kurşun geçirmez olduğu iddia edilen camı tekmeleyip kırarak içeri girdi.

Vatandaşların bildirmesi üzerine yaklaşık 3 dakika içerisinde olay yerine gelen polis ekipleri A.T.(19) ve S.G.’yi(17) suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin iş yerine gündüz saatlerinde müşteri gibi gelip keşif yaptıkları öğrenildi. Şüphelilerin yapılan üst aramasında 6 adet çikolata bulunduğu belirtildi. Şahıslardan A.T.’nin poliste çeşitli suçlardan kaydı olduğu öğrenildi.

Üç yıldır market işlettiğini söyleyen Ahat Karakara, 2 yıl önce marketin kurşunlandığını, bunun üzerine kurşun geçirmez cam taktırdığını, yine kurşunların hedefi olan camın kırılmadığını ancak hırsızların tekmeleyerek camı kırıp içeri girdiğini ileri sürdü.

Son Güncelleme: 11.02.2017 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287