Muş'ta yolcu otobüsü kaza yaptı :6 ölü

Muş ile Bingöl’ün Solhan ilçesi arasında bir yolcu otobüsünün dereye uçması sonucu 6 kişi hayatını kaybederken, 29 kişi yaralandı.

banner279
19 Ocak 2018 Cuma 16:50
Muş'ta yolcu otobüsü kaza yaptı :6 ölü


Edinilen bilgilere göre kaza, Muş-Solhan karayolu üzerinde meydana geldi. Hatay’dan Muş istikametine gitmekte olan özel bir firmaya ait A.Ö. yönetimindeki 34 DF 3668 plakalı yolcu otobüsü, bilinmeyen bir sebeple karayolunun kenarındaki dereye uçtu. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybederken, 29 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Muş ve Solhan’daki hastanelere kaldırıldı.
Vali Yıldırım, "Sabah saat 08.00 dolaylarında Hatay’dan gelmekte olan ilimize ait bir firmaya ait otobüs, Solhan’ı geçtikten sonra kaza yapmış. Ne yazık ki vefat eden 6 kardeşimiz var, bunun dışında da 20’si devlet hastanemizde, 2’si özel hastanemizde, 7’si de Solhan Devlet Hastanesinde olmak üzere 29 yaralımız var. Yaralılarımızın hayati tehlikeleri yok. Tedavi edilecekler, çok kısa sürede şifa bulup ayağa kalkacaklar diye umut ediyoruz. İnşallah bundan sonra öyle kazalarla karşılaşmayız. Bütün yolcularımız, bütün vatandaşlarımız güvenli bir şekilde bir ilden bir başka ile giderler. Öyle ümit ediyoruz, bu son olsun" dedi.
Gazetecilerin kazanın nedeniyle ilgili sorusunu da cevaplandıran Vali Yıldırım, incelemelerinin devam ettiğini belirterek, "Orada netice itibariyle kış şartları var. Bunu inceliyoruz, olayın sebebi aydınlığa kavuşacak. Ondan sonra açıklama yapmak daha doğru oluyor. Orada yoğun bir kar yağışı var ama bunun sebebini sadece yağışa bağlamak doğru olmaz. Şimdiden bir şey söylemek doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
MuşKazaDereYolcu Otobüsü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287