CHP’de deprem: Toplu istifalar devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yerel seçimlere 3 ay kala istifa depremi yaşanıyor.

banner279
29 Aralık 2018 Cumartesi 11:34
CHP’de deprem: Toplu istifalar devam ediyor

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanlığı’nı yaptığı CHP’de Söke ilçe ve kadın kolları yönetimleri istifa ettiklerini duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Söke İlçe Başkanlığından istifa eden Suat Durukan, çok sert açıklamalarda bulundu ve eleştiriler karşısında kendilerine sahip çıkılmadığını ifade ederek istifa ettiklerini söyledi.

İlçe Başkanı Durukan, mevcut belediye başkanı ile uyum içerisinde çalıştıklarını, aday gösterilen Levent Tuncel için çalışmayacakları yönünde asılsız iddiaların ortaya atıldığını fakat kendileri için aday isminin önem taşımadığını kaydetti.

Suat Durukan, Söke Belediye Başkan adayı Levent Tuncel’in, yönetimlerine iftira atıp çalışmalar yapanlara karşı kendilerini savunmadığını, sessiz kaldığını ifade ederek istifa ettiklerini belirtti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Nebihat Akkoyun Erten de yönetim olarak istifa ettiklerini duyurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287